Zwembad gesloten - Maatregelen Sc Houtemveld

15
mei
2020

In navolging van de federale maatregelen in het kader van de coronacrisis is zwembad De Blyckaert tot nader order gesloten. De openluchtinfrastructuur van het sportcentrum Houtemveld is open.

Vanaf 18 mei '20 mogen groepstrainingen buiten in clubverband met maximum 20 deelnemers opnieuw plaatsvinden, mits het respecteren van een veilige afstand en in aanwezigheid van een trainer. Daarom stelt ook het sportcentrum Houtemveld de atletiekpiste en skeelerpiste opnieuw open voor clubs. De kleedkamers en het sanitair blijven gesloten. Individuele sporters mogen tijdens de clubtrainingen geen gebruik maken van deze accommodatie.

De Finse piste en grasterreinen binnen het sportcentrum (met uitzondering van de voetbalterreinen) mogen vrij gebruikt worden op voorwaarde dat de geldende regelgeving in acht genomen wordt (veilige afstand, individueel sporten zonder trainer enkel in aanwezigheid van max. 2 andere personen die niet onder hetzelfde dak wonen). De voetbalterreinen mogen voorlopig niet gebruikt worden omdat deze pas ingezaaid werden.

Ook het skatepark gaat opnieuw open. De stad benadrukt wel dat samenscholingen nog altijd verboden zijn en dat ook hier de social distancingmaatregelen nog steeds gelden. Hierop zal toezicht uitgeoefend worden.

Via www.tienen.be/corona blijf je op de hoogte van de lokale maatregelen in het kader van het coronavirus.

Contact