Vacature redder

14
mei
2019

De stad Tienen gaat over tot een aanwervingsexamen voor de aanleg van een wervingsreserve voor de voltijdse contractuele betrekking van een:

redder (D4)

voor de afdeling ontmoeten en beleven – dienst sport - zwembad

Takenpakket

Je houdt toezicht op alle bezoekers van het zwembad door preventief en curatief op te treden om hun veiligheid te waarborgen. Je onderhoudt het gebouw en de installaties met het oog op de gezondheid en hygiëne. Je geeft systematisch onderricht en verzekert de begeleiding om de sportpromotiewerking van de sportdienst te verzorgen en te ondersteunen.

Aanwervingsvoorwaarden

  • In het bezit zijn van een diploma hoger redder en eventueel ook het diploma 'initiator zwemmen' of daarmee gelijkgesteld of dit diploma behalen  binnen de twee jaar na de aanstelling in de functie.
  • Een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor je solliciteert en de burgerlijke en politieke rechten genieten.
  • Toegelaten zijn tot het wettig verblijf in België en een algemene toegang hebben tot de arbeidsmarkt
  • Voldoen aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966.
  • Slagen voor de selectieprocedure (praktische proef en een sollicitatiegesprek).

Aanbod

Een salarispakket op D4-niveau (geïndexeerde bruto maandwedde voltijds: minimum 2.403.88 euro, max. 3.122,20 euro). Bij de stad Tienen kan je rekenen op tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, enz.) en krijg je ruimschoots de gelegenheid om je bij te scholen. 

Interesse?

Je kandidatuur, met duidelijke vermelding voor welke betrekking je solliciteert, moet vergezeld van een kopie van het vereiste diploma en een recent uittreksel uit het strafregister, uiterlijk op 7 juni '19 bezorgd worden via aanwervingen@tienen.be aan de dienst HR van de stad Tienen. Kandidaturen die niet voldoen aan deze voorwaarden worden niet aanvaard.

De volledige functiebeschrijving kan je hier raadplegen. De dienst HRM kan je contacteren via tel 016 80 57 79 of aanwervingen@tienen.be.

Op dinsdag 28 mei '19 is er van 18.00 uur tot 19.00 uur een infomoment in het Vrijetijdscentrum, Sint-Jorisplein 20 in Tienen. Hier krijg je toelichting bij de vacatures en maak je kennis met je toekomstige collega's.