September is 'Maand van de sportclub' in Tienen

25
augustus
2021
21_maand van de sportclub_nieuwsbericht

Wil je met de start van het nieuwe seizoen je kind of jezelf inschrijven bij een sportclub, maar heb je nog geen idee voor welke sport precies? Tijdens de ‘Maand van de sportclub’ zetten 23 sportverenigingen in Tienen hun deuren wagenwijd open. Je kan er van de sfeer proeven en een keertje meetrainen, om nadien eventueel lid te worden.

Sporten is nog leuker in een sportclub. Men wordt er begeleid door gekwalificeerde trainers die je helpen om nog meer plezier en resultaten uit je sportinspanningen te halen. Bovendien geniet men van de voordelen van professioneel materiaal. Maar het allerleukste zijn de vrienden die men er maakt. Dankzij die goede omkadering is de sportclub de ‘place to be’ voor iedereen die lang en regelmatig wil blijven sporten.

Tijdens de ‘Maand van de sportclub’ van woensdag 1 t/m donderdag 30 september ‘21 kan iedereen de sportclubs ontdekken tijdens gratis trainingen en initiaties. In Tienen kan men terecht bij 23 deelnemende sportclubs. Het overzicht is terug te vinden op www.tienen.be/maandsportclub.

De ‘Maand van de sportclub’ is een initiatief van Sport Vlaanderen. In Tienen zet de stedelijke sportdienst zijn schouders onder de organisatie.

Contact