PISO Tienen CiTy-run op 19/10 in Tienen

5
oktober
2018

Het door de inwoners van Tienen uitgeroepen 'event van het jaar' is terug! Smeer de benen in voor de tweede editie van de PISO Tienen City Run op vrijdag 19 oktober '18! 

Ook dit jaar krijg je de keuze tussen een parcours van 5 of 10 km dwars door een aantal mooie gebouwen en monumenten in onze stad. Onderweg word je aangemoedigd door opzwepende animatie. De vertrek- en aankomstplaats is de PISO-campus in de Alexianenweg. Om 18.00 uur wordt er gestart met de PISO Kidsrun voor 6- tot 12-jarigen door de gebouwen van de school. Na een pittige opwarming wordt om 19.00 uur het startschot van de echte City Run gegeven. 

Het parcours loopt over de speelplaatsen van 't Klein Atheneum en het GO! Atheneum, door de tuin van het RZ Heilig Hart Tienen, de site van het Oud College Tienen, ijzerhandel Ponsaerts, de theaterzaal van CC De Kruisboog, rond het 25-meter bad van zwembad De Blyckaert, door het vroegere patronaat van Stichting M.M. Delacroix, Optiek Van Lindt, de ondergrondse parking van Fitness Life Style, het stadhuis, PISO Tienen en het stadspark.

Iedere loper krijgt een borstnummer met chip voor professionele elektronische tijdsopname. De tijden zijn na aankomst te bekijken in het Runnerscafé, waar je gedurende het hele event terecht kan om even op adem te komen met een drankje of een stevige snack én om te socializen. Tijdens de run is er kinderopvang met animatie in het teken van Halloween.

Voorinschrijven voor de PISO Tienen CiTy-run kan t/m maandag 15 oktober '18 en kost 7,5 euro voor volwassenen (10 euro de dag zelf). Kinderen van 6 tot 12 jaar mogen gratis deelnemen een de Kidsrun.

De PISO Tienen CiTy-run is een organisatie van PISO en de stad Tienen.

Contact