Paasaanbod voor de jeugd

15
februari
2019

De krokusvakantie staat nog maar net voor de deur, maar onze vrijetijdsdiensten zitten al met hun hoofd onder de paasklok! Inschrijven voor het paasaanbod kan vanaf dinsdag 12 maart ’19 om 18.00 uur.

Speelpleinwerking Tintel biedt van maandag 8 t/m vrijdag 12 april ’19 en van maandag 15 t/m vrijdag 19 april ’19 een programma op maat van kinderen tussen 4 en 6 jaar en tussen 7 en 12 jaar. Aan fantasie geen gebrek met creatieve activiteiten, knutselmomenten, een stadsspel en sportieve activiteiten. Alle activiteiten worden begeleid door gediplomeerde monitoren. De allerkleinsten zijn welkom in het Vrijetijdscentrum (Sint-Jorisplein 20), de 7- tot 12-jarigen worden verwacht op het Rakkersveld (Torsinweg).   

De sportdienst richt van maandag 8 t/m vrijdag 12 april ’19 en van maandag 15 t/m vrijdag 19 april ’19  sportkampen in voor kinderen vanaf 4 jaar in het sportcentrum Houtemveld. Absolute blikvangers zijn de omnisportkampen voor kids vanaf 8 jaar met o.a. ‘lasershooten’ en ‘Innogames’ en de activiteit ‘wandelen en knuffelen met pony’s’ voor de kleinsten tot 7 jaar. De sportkampen staan onder begeleiding van gediplomeerde sportmonitoren en personen die een pedagogische studierichting volgen.   

Op dinsdag 9 april ‘19 zijn de zetels van CC De Kruisboog extra comfy voor een namiddagje film in het kader van het Afrika Filmfestival. Het verhaal ‘Supa Modo’ gaat over een 9-jarig meisje dat dol is op superhelden en actiefilms. Ze zou niets liever doen dan zelf meespelen in zo’n film. Enkel dankzij haar fantasie kan ze vergeten dat ze eigenlijk doodziek is …

Tijdens de paasvakantie kunnen leeswurmen ook in de bib terecht om een voorraadje leesvoer in te slaan. Niet alleen boeken, maar ook films, strips, cd’s, tijdschriften, spelletjes en games kunnen uitgeleend worden. Zo krijgt verveling geen kans! Raadpleeg hier de openingsuren van de bib tijdens de schoolvakanties.

Meer informatie over het aanbod en de inschrijvingen is terug te vinden in de programmabrochure, verkrijgbaar bij de stadsdiensten. Inschrijven is mogelijk vanaf dinsdag 12 maart ‘19 om 18.00 uur via www.tienen.be/jeugdactiviteiten.

Contact