Herfstaanbod voor de jeugd in Tienen

21
september
2021
21_Herfstaanbod_flyer_digitaal_web

De bladeren beginnen stilletjes te vallen en dat betekent dat we ons weer kunnen opmaken voor een nieuwe schoolvakantie. Tijdens de herfstvakantie is er een fijn aanbod voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Inschrijven kan vanaf dinsdag 12 oktober '21.

“Een gezamenlijk vrijetijdsaanbod tijdens de schoolvakanties aanbieden, is één van de actiepunten binnen het beleid van de stad Tienen”, zegt schepen van vrije tijd Wim Bergé. “Tijdens de herfstvakantie maken we hier opnieuw werk van. I.s.m. Kinderopvang Ferm is er een mooi programma voor kinderen en jongeren van 2,5 tot 12 jaar.”

 2,5- tot 6-jarigen kunnen van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 november ‘21 terecht in de knusse opvang van Ferm Kinderopvang in het Vrijetijdscentrum. Op het programma staat een mix van fantasiespelletjes, creatieve opdrachten, sportactiviteiten en buitenpret.

Voor de 6- tot 12-jarigen opent het sportcentrum Houtemveld van woensdag 3 t/m vrijdag 5 november ‘21 zijn deuren voor creatieve sport- en speelpleinactiviteiten, begeleid door speelpleinanimatoren en sportlesgevers.

In CC De Kruisboog is er op woensdag 3 november ‘21 de muzikale, beeldende voorstelling ‘TimTim’ over twee timmermannen wiens wereld nooit af is. Tim kan niet ophouden met timmeren en Willy wil de huisraad beschermen. De nieuwste Disneyfilm ‘Raya en de laatste draak’ wordt vertoond op donderdag 4 november ’21. Raya is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden. Vlei je neer in de comfy zetels en geniet!

Ook de bib is open tijdens de schoolvakantie (behalve op maandag 1 en dinsdag 2 november ‘21) om een voorraadje leesvoer in te slaan. Niet alleen boeken, maar ook films, strips, cd’s, tijdschriften, spelletjes en games kunnen ontleend worden. Zo krijgt verveling geen kans!

Waterratten kunnen dan weer terecht in zwembad De Blyckaert voor een duik in het water. Reserveren voor een zwembeurt is niet meer nodig. Het zwembad is gesloten op maandag 1 november ’21.

Contact