Inschrijven herfstaanbod vanaf 01/10

17
september
2019

Het nieuwe schooljaar is nog maar net begonnen en de herfstvakantie loert al vrolijk om de hoek. Deze week rolt de programmabrochure met het herfstaanbod voor de jeugd van de pers, met leuke themakampen, sportieve activiteiten, een film en een familievoorstelling. Inschrijven kan vanaf dinsdag 1 oktober ’19 om 18.00 uur.

Na de succesvolle themakampjes van afgelopen zomer, organiseert de jeugddienst opnieuw creatieve kampen die net dat tikkeltje anders zijn: een fantasierijk kamp voor kleuters en een kunst- en YouTubekamp voor de wat oudere speelvogels.

De sportievere (b)engeltjes kunnen zich uitleven tijdens de herfstsportkampen van maandag 28 t/m donderdag 31 oktober ‘19. Voor de kleinsten is er de keuze uit kleuterclub en kleuterzwemmen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen tijdens de omnisportkampen kennismaken met verschillende sporten. Daarnaast zijn er nog de traditionele bestsellers zoals toestelturnen, zwemmen en skeeleren.

Op dinsdag 29 oktober ‘19 zijn de zetels van CC De Kruisboog extra comfy voor de familiefilm ‘Monky’ voor kinderen vanaf 6 jaar. Het verhaal gaat over een 11-jarige jongen die een gibbonaapje vindt in zijn tuin. Het speelse aapje zoekt contact en wordt een vrolijk lid van het gezin. De familievoorstelling ‘Knorren en kussen’ op woensdag 30 oktober ’19 is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en gaat over een prinses die met een varken trouwt.

Tijdens de herfstvakantie kunnen jonge lezers in de bib terecht om een voorraadje leesvoer in te slaan. Niet alleen boeken, maar ook films, strips, cd’s, tijdschriften, spelletjes en games kunnen uitgeleend worden. Zo krijgt verveling geen kans! De bib is gesloten op vrijdag 1 en zaterdag 2 november ’19.

Meer informatie over het aanbod en de inschrijvingen is terug te vinden in de herfstbrochure. Inschrijven kan vanaf dinsdag 1 oktober ’19 om 18.00 uur via www.tienen.be/jeugdactiviteiten. Registreren doe je best vooraf.

Contact