4kids2play

4kids2playKids tot 8 jaar kunnen eens per jaar (meestal in februari) op een zondag hun hartje ophalen tijdens ‘4kids2play’. Deze mega pop-up indoorspeeltuin wordt opgesteld in het sportcentrum Houtemveld. De activiteiten vinden plaats in maar liefst 3 sporthallen, goed voor 4.000 m² speelplezier!

Voor de allerkleinsten is er een discospringkasteel, klim- en klauterparcours, kindergrime, fietsparcours en ponycycling. De hersentjes worden gestimuleerd met puzzels en constructieblokken.

Speelvogels vanaf 6 jaar kunnen zich uitleven met hovercarts, survivalbanen, themakastelen, een airtrack, teamspelen en nog veel meer!

Van ouders/begeleiders wordt verwacht dat ze in de buurt van hun kinderen blijven. Zelf meespelen, is natuurlijk nog beter!

Deze pop-up indoorspeeltuin is ook het ideale decor voor bv. een verjaardagsfeestje of een uitstapje met de jeugdvereniging. Omdat de kids hier menig uurtje slijten, is het toegelaten om je eigen picknick mee te brengen.

‘4kids2play’ is een organisatie van de ILV Sportregio Getevallei, een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Geetbets, Glabbeek, Hoegaarden, Kortenaken, Landen, Linter, Tienen en Zoutleeuw. Jaarlijks brengen om en bij de 1.600 mensen, waaronder de helft kinderen een bezoekje aan deze mega indoorspeeltuin.

 

 

 

 

 

 

Contact